17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Prina – achitat, Diaconu – 4 ani cu suspendare

- Advertisement -

Potrivit solutiei data ieri de magistratii Judecatoriei Slatina, Minel Prina a fost achitat, intrucat nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii.
Asa cum am spus si in fata instantei, am crezut si atunci, cred si acum ca am fost introdus in aceasta cauza dintr-o eroare si cred ca, cel putin in ceea ce ma priveste, instanta a luat decizia corecta, a spus Minel Prina, la scurt timp dupa aflarea sentintei.
Gabriel Diaconu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare.
in cazul sau, instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe o durata de 7 ani, perioada in care va trebui sa se supuna urmatoarelor masuri: sa se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Olt; sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste 8 zile, precum si intoarcerea; sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca; sa comunice informatii de natura a putea fi considerate mijloacele lui de existenta. Nicolae Romaniuc, un alt inculpat din dosar, a fost si el condamnat la un an cu suspendare, si se va afla sub supraveghere timp de trei ani. Diaconu si Romaniuc au fost obligati si la plata sumei de 18.000 lei, reprezentand cheltuieli judiciare avansate de stat.
Decizia instantei poate fi atacata cu recurs.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți