19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Emil Barbulescu a lansat o noua carte din seria Nicolae Ceausescu a fost unchiul meu

- Advertisement -

in carte vorbesc despre persoane care se aflau la conducerea structurilor militarizate in decembrie 1989. Despre noi, cei care am depus juramant militar, despre incalcarea acestui juramant, despre impostura si impostori. Sunt descrise fapte si evenimente incepand din data de 16 decembrie 1989 si pana in prezent, cum s-au comportat cei aflati la conducerea structurilor militare in decembrie 1989, dar si dupa aceea, consideratii personale, declara in urma cu putin timp pentru Agerpres Emil Barbulescu.
Emil Barbulescu face referiri la generalii Iulian Vlad si Nicolae Militaru, la Sergiu Nicolaescu si Nadia Comaneci, dar si la interventii ale agentilor KGB, GRU, ale trupelor maghiare si ale diversionistilor iugoslavi in Revolutia din Decembrie 1989. Autorul nu il uita pe Ion Iliescu, despre care spune ca a intrat in coma profunda in ziua de 22 Decembrie 1989, atunci cand, dimpreuna cu oamenii domniei-sale, a lansat diversiunea <> si a decedat in 13-15 iunie 1990, in Piata Universitatii.
Emil Barbulescu, fiul Elenei Barbulescu (sora lui Nicolae Ceausescu) era, in 1989, capitan de militie si prim loctiitor al sefului Inspectoratului Judetean Olt al Ministerului de Interne. in timpul Revolutiei a fost arestat, fiind eliberat in vara lui 1990. Barbulescu locuieste in Scornicesti, intr-o casa din apropierea casei natale a lui Nicolae Ceausescu, pe care o si administreaza.

La lansarea volumului au fost prezente mai multe rude ale autorului de la Bucuresti, Timisoara si Scornicesti, deputatul PSD Nicolae Stan, primarul orasului, Constantin Nedelea, viceprimarul Ioan Prioteasa, consilierul judetean Tiberiu Mateescu, fost primar al Scornicestiului, dar si importanti oameni de afaceri locali.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți