19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accidente pe banda rulanta soldate cu cinci victime intr-o singura zi

- Advertisement -

Seria accidentelor a fost deschisa miercuri dimineata, in jurul orelor 07.40, pe drumul judetean 546, in localitatea Comanita, unde un barbat de 36 de ani, din din comuna Vinderei, judetul Vaslui, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile meteo (ceata densa) si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de un barbat din comuna Valea Mare. Din accident a rezultat vatamarea corporala a lui C. M., de 34 ani, din comuna Vinderei, judetul Vaslui, si a lui M. A., de 17 ani, din municipiul Galati, judetul Galati, ambii pasageri in autoturismul condus de C.I. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ si au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei, a declarat comisarul sef Claudia radu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.

Tot miercuri, in jurul orelor 1850, pe str. A. Caracalla din municipiul Caracal, un tanar de 19 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un gard din ciment.
in urma impactului, a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si a pasagerei care se afla pe locul dreapta fata. Ambele victime au fost transportate la spitalul din localitate, ulterior fiind transferate la Spitalul nr. 1 Craiova, pentru investigatii medicale amanuntite.
Conducatorul auto nu era baut.

Politistii au intocmit dosar pentru vatamare corporala din culpa si pe numele unui barbat de 35 de ani din comuna Milcov care, in aceeasi zi, in timp ce conducea autoturismul pe raza localitatii, in jurul orelor 20.25, a acrosat o femeie de 41 ani, din aceeasi localitate, care, in calitate de pieton, se deplasa in aceeasi directie de mers. Conducatorul auto a parasit locul accidentului, fiind depistat ulterior, in urma cercetarilor efectuate. Din accident a rezultat vatamarea corporala a lui D. D., de 41 ani, care a fost condusa la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ambele persoane implicate in accident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, a mai declarat Claudia Radu.
Cu doar o zi inainte un minor de 15 ani a fost omorat la Giuvarasti de un sofer care nu avea permis de conducere si care a fugit de la locul faptei, fiind identificat apoi de politisti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți