16.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Jaf la o benzinarie din Dobroteasa. Hotul l-a injunghiat pe vanzator si a fugit cu 1.500 lei

- Advertisement -

Potrivit politistilor, incidentul s-a petrecut in jurul orei 04:00 dimineata. in jurul orei 04:00 am fost sesizati despre faptul ca o persoana necunoscuta a patruns intr-o statie Peco de pe raza comunei Dobroteasa, unde l-a amenintat si ulterior l-a injunghiat pe vanzator cu un cutit, dupa care a furat suma de aproximativ 1.500 lei, bani proveniti din incasari. Din primele verificari s-a constatat ca atacatorul purta pe cap o gluga iar fata era acoperita cu un fular, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Victima a fost operata

in urma incidentului, angajatul benzinariei, Marin Sanda, in varsta de 35 ani, din comuna Dobroteasa, a ajuns in stare grava la spital, cu doua plagi injunghiate. El a fost supus unei interventii chirurgicale. Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu o plaga injunghiata la nivelul hemitoracelui drept si o plaga injunghiata la nivel abdominal, a precizat medicul Romeo Stanculescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, neclare

Benzinaria unde a avut loc jaful este dotata cu camere de supraveghere, insa imaginile surprinse de acestea nu sunt foarte clare. Din cate am inteles, pe camerele de supraveghere se vede o persoana care intra si apoi iese, dar avea fata acoperita. Era un singur baiat de serviciu cand s-a intamplat incidentul. Individul mascat a intrat peste el, l-a injunghiat de doua ori cu cutitul si a fugit cu banii din incasari. Speram ca politia sa-l identifice cat mai repede pe hot, ne-a declarat Ion Carciunescu, primarul comunei Dobroteasa.
Politistii au demarat o ancheta si incerca acum sa dea de urma hotului.
O echipa operativa complexa desfasoara activitati pentru identificarea si prinderea autorului. El este cercetat pentru comiterea infractiunii de talharie, a afirmat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți