16.8 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Autorul jafului de la benzinaria din Dobroteasa, inca neidentificat

- Advertisement -

Misiunea de identificare a faptasului va fi una dificila pentru oamenii legii intrucat acesta purta o gluga pe cap si avea fata acoperita cu un fular. Desi momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere ale benzinariei nici aceste imagini nu le sunt de ajutor politistilor deoarce nu sunt foarte clare. Oamenii legii il vor audia zilele acestea si pe vanzatorul ranit in timpul jafului, pentru a afla cat mai multe amanute care sa ii ajute la identificarea autorului.
in cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de talharie, fapta pentru care suspectul risca pana la 20 de ani de inchisoare. Politistii au intrat in posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere si au audiat mai multe persoane. Urmeaza ca zilele acesta sa fie audiata si victima. Aceasta nu a putut da pana acum o declaratie deoarece s-a aflat sub supraveghere medicala. Toate probele vor fi coroborate in vederea identificarii autorului, ne-a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.
Angajatul injunghiat, Marin Sanda, in varsta de 35 ani, se afla, potrivit medicilor, in afara oricarui pericol. in urma incidentului suferit, pacientului nu i-au fost afectate organele vitale. El a fost supus unei interventii chirurgicale, iar in prezent se afla in stare buna, a declarat medicul Romeo Stanculescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți