16.8 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bercea Mondial vrea cu orice pret sa fie liber. Avocatii sai au depus o noua cerere de eliberare

- Advertisement -

La solicitarea lui Bercea Mondial, avocata Mariana stefan a cerut judecarea dosarului in sedinta secreta pe motiv ca o sedinta publica afecteaza imaginea si moralitatea clientului meu, cerere care a fost insa respinsa de catre completul de judecata.
Avocatii interlopului au depus o noua cerere de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu cea de a nu parasi localitatea, pe motiv ca starea de sanatate a acestuia nu este tocmai buna.
Totodata, aparatorii Mondialului au cerut instantei inlocuirea incadrarii juridice din instigare la marturie mincinoasa urmata de neexecutare in incercarea de determinare la marturie mincinoasa.
Cele doua cereri au ramas in pronuntare pana la termenul de saptamana viitoare .
Bercea Mondial se afla dupa gratii de aproape un an de zile, el fiind arestat la sfarsitul lunii februarie 2011 dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot intr-un bar din Draganesti Olt.
Mondialul a fost trimis in judecata in luna aprilie pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți