10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Inculpatii din dosarul Mafiotu, identificati de pe planse fotografice, dar nerecunoscuti in sala

- Advertisement -

Eu, teatru din acesta nu fac in sala de judecata. Nu puteati lasa copilul cu cineva? Am luat act de prezenta dumneavoastra la proces, dar va rog sa parasiti sala de judecata si sa mergeti acasa, a spus judecatoarea Carmen Marinescu.
Procesul a continuat cu audierea altor trei parti vatamate din dosar, o tanara si doi barbati. Femeia, pe nume Ioana Dumitru, a fost audiata prima, ea declarand in fata instantei ca liderul gruparii, Enache, i-ar fi cerut sa intretina relatii sexuale cu el in schimbul banilor pe care ii luase cu imprumut de la acesta. in urma unor probleme financiare, eu, sora si mama mea am imprumutat de la Costel Enache suma de 300 de milioane de lei vechi, cu o dobanda lunara de 30 %. in final, sora mea i-a restituit 900 de miloane, fiind nevoita sa vanda barul pe care il detinea dar si un autoturism. Mama si sora mea primeau de la Costel telefoane de amenintare, spunandu-le ca daca nu ii dau banii intra peste ele in casa si le omoara. Mie mi-a propus sa intretin relatii sexuale cu el pentru a scapa de datoria pe care o aveam, a spus Ioana Dumitru.

Judecatoarea, surprinsa de declaratiile victimei

in momentul in care judecatoarea Carmen Marinescu i-a cerut tinerei sa spuna daca ii recunoaste pe politistii Claudiu Pata si Marius Veteanu, dar si pe Adrian Motog si Gigi Giani Budor, inculpati pe care, in rechizitoriu, ii indicase, de pe niste planse fotografice, ca facand parte din gruparea condusa de Enache, aceasta a raspuns:
Pe Pata si pe Veteanu nu ii cunosc si nu m-au amenintat niciodata. Pe Budor parca il cunosc de prin oras, iar pe Motog l-am vazut de mai multe ori de vorba cu Enache, dar nici ei doi nu m-au amenintat, a spus Ioana Dumitru. Surprinsa de declaratia femeii, judecatoarea Carmen Marinescu a replicat: Ca sa identifici de pe niste planse fotografice anumite persoane si astazi, cand le ai in fata, sa spui ca nu le cunosti, mi se pare prea mult. Femeia a revenit apoi asupra declaratiei, precizand parca il cunosc pe Pata. Mi se pare o figura cunoscuta.
De cealalta parte, politistul Claudiu Pata a tinut sa precizeze ca nu o cunoaste pe aceasta femeie. Eu nu o cunosc pe aceasta tanara si nici nu mi se pare normal ca eu sa stau noua luni dupa gratii din cauza unui martor care nu e sigur pe declaratii. Ea a spus ca s-ar putea sa ma cunoasca, dar eu nu o stiu. Este posibil ca ea sa ma stie din oras. Lucrez in cadrul IPJ si poate de acolo, a spus politistul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți