20.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Victima jafului de la benzinaria din Dobroteasa: Hotul m-a injunghiat de cateva ori si mi-a cerut toti banii

- Advertisement -

Mai aveam trei ore si ieseam de la serviciu cand s-a petrecut neplacutul eveniment. M-am pomenit ca un barbat intra peste mine in benzinarie. Nu am putut sa-l recunosc, pentru ca avea fata acoperita de gluga si de fularul de la gat. Fara sa-i fac nimic a tabarat pe mine si a inceput sa ma loveasca. M-am luptat cu el cat am putut si m-am pomenit ca m-a injunghiat de cateva ori spunandu-mi sa-i dau banii pe care ii aveam in casa. M-am speriat si i-am dat pe toti, aproximativ 1.500 de lei. De frica am fugit in masina mea si am sunat la 112. Medicii au fost cei care mi-au spus sa stau inchis in autoturism, pentru ca el sa nu ma mai poata lovi, a declarat barbatul. El este internat pe Sectia de Chirurgie Generala a Spitalului Slatina, si, potrivit medicilor, se afla in afara oricarui pericol.
Incidentul s-a petrecut sambata spre duminica noaptea in jurul orei 04:00. Barbatul a intrat in statia PECO, l-a atacat cu un cutit pe vanzator si a fugit apoi cu 1.500 de lei, suma ce provenea din incasari.
Faptasul nu a fost identificat pana in prezent de catre oamenii legii. Pentru comiterea infractiunii de talharie, acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți