11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Stanescu ar vrea sa-l schimbe pe Vladu cu Raed Arafat

- Advertisement -

Domnul Raed Arafat este un om de mare calitate pe care eu il cunosc personal si chiar mi-a venit ideea astazi, dumnealui nemaifiind in conducerea ministerului, sa-mi reinnoiesc public oferta, eu deja i-am facut o oferta mai demult sa faca parte din echipa de conducere a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, sa vina sa ne ajute pentru ca este nevoie de experienta unui asemenea profesionist de mare calibru, a declarat Paul Stanescu. Acesta a mentionat ca prima oferta adresata lui Raed Arafat a fost facuta dupa ce spitalul a trecut in subordinea Consiliului Judetean.
Domnul Arafat a fost de mai multe ori la Olt, dupa ce spitalul a trecut in subordinea CJ am avut o discutie si l-am rugat sa faca parte din conducerea SJU Slatina, dumnealui motivand atunci ca nu poate pentru ca era subsecretar de stat. Acum nu mai este si de asta am facut publica aceasta oferta, pentru ca ne-am propus intr-adevar ca la spital sa facem lucruri bune, a adaugat Stanescu. intrebat de ziaristi la ce post din echipa de conducere a spitalului se refera oferta, presedintele CJ a spus ca Raed Arafat ar urma sa ocupe primul loc daca accepta, pentru ca este o personalitate, si o personalitate trebuie sa aiba primul loc.
Tocmai pentru este vorba de o personalitate si nu de un medic oarecare dat afara de vreun potentat al zilei, mizam pe buna credinta a presedintelui CJ si credem ca a fost prost sfatuit, iar manevra este doar una infantila de imagine politica, pentru ca oferta pare aproape o jignire la adresa fostului subsecretar de stat din Ministerul Sanatatii, om a carui valoare profesionala nu ar merita sa fie ingropata intr-un spital de provincie. Cu atat mai mult cu cat a demonstrat ca poate face lucruri bune la nivel national.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți