11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Declararea si plata impozitului pe profit pentru 2011, termene si conditii

- Advertisement -

De asemenea, contribuabilii, altii decat societatile comerciale bancare, persoane juridice romane, sucursalele din Romania ale bancilor si persoane juridice straine, care definitiveaza pana la data de 25 februarie inchiderea exercitiului financiar, nu trebuie sa selecteze obligatia Impozit pe profit datorat de persoane juridice romane, altele decat cele de la pct.1 in Declaratia 100 pentru trimestrul IV din 2011. Acesti contribuabili trebuie sa depuna declaratia anuala de impozit pe profit (formularul 101), fara a depune formularul 100 pentru impozitul pe profit pentru trimestrul IV al anului de raportare si vor plati impozitul pe profit aferent anului fiscal incheiat, pana la data de 25 februarie 2012 inclusiv.
Organizatiile nonprofit au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit aferent anului fiscal 2011 tot pana la 25 februarie 2012 inclusiv.
Termenul este valabil si pentru contribuabilii care obtin venituri majoritar din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți