10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatineni judecati in Franta pentru fraude la pariuri sportive

- Advertisement -

Romanii sunt suspectati ca au comis fraude la pariuri sportive in Franta cu ajutorul unor carduri de debit contrafacute, provocand pagube de aproape 700.000 de euro intre decembrie 2008 si noiembrie 2010, relateaza Realitatea.net.
Faptele de care sunt acuzati romanii, de fiecare data pentru sume de cateva sute de euro, au fost comise peste tot in Franta, la Bordeaux, in regiunea pariziana, la Charleville-Mezieres, Nantes, Rennes, Nancy, Troyes, La Rochelle, Toulouse, Reims, Pau, Metz, Agen.
Potrivit sursei citate, platile pentru pariuri erau facute cu ajutorul unor carduri de debit de tip carte bleue, fara cip electronic si modificate cu ajutorul unor numere frauduloase. Cu aceste carduri, anumite persoane jucau la pariuri si sumele primite, fie si inferioare mizei, erau trimise ulterior in Romania. Una dintre aceste persoane a afirmat luni, la audiere, ca i s-a spus ca nu risca nimic deoarece este femeie si insarcinata.
Primele arestari au avut loc in august 2009 la Pau si in noiembrie 2009 la Charleville-Mezieres. Dintre cei 24 de acuzati, sapte sunt in detentie, iar doi fac obiectul unui mandat de arestare. Doi au fost deja condamnati pentru falsificare de carduri in 2009. Procesul ar putea dura pana vineri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți