20.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Cardiologul Iovanescu, reincadrat de noul manager al Spitalului Judetean

- Advertisement -

Andrei Iordache, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Olt, a preluat de ieri conducerea SJU Slatina, dupa ce fostul manager, democrat liberalul Nicu Vladu, a demisionat din functie pentru a se putea ocupa de campania electorala, el fiind candidatul PDL la Primaria Caracal.

Am demisionat pentru a putea pregati campania, a spus Vladu, care la predarea stafetei i-a urat succes lui Iordache, precizand ca are incredere ca acesta va fi omul potrivit la locul potrivit, avand in vedere ca este medic. Noul manager al spitalului a anuntat ieri prima sa decizie – reincadrarea cardiologului Mihail Iovanescu.
in cursul acestei dimineti (n.red. – luni dimineata) a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie, care a validat dispozitia presedintelui Consiliului Judetean de numire a mea in functie de manager interimar al SJU Slatina. Decizia este data pe o perioada de maxim 6 luni. in urmatoarele 2 saptamani voi avea discutii cu toti angajatii spitalului – medici, asistente, personal medical si auxiliar, iar dupa aceste doua saptamani voi prezenta un plan strategic pentru aceste 6 luni, pentru ca asa mi se pare normal si corect, sa vina lucrurile de jos in sus si sa continuam ce a fost bun si sa realizam deja celebra reforma sau schimbarea in bine a situatiei. Prima decizie pe care am luat-o in cursul acestei dimineti a fost de reincadrare, cu data de azi, a medicului Iovanescu, bineinteles, cu acordul presedintelui Consiliului Judetean, a spus Iordache.

Pe fondul unor conflicte izbucnite in sectia Cardiologie, medicii Mihail Iovanescu si Florin Paraschiva si-au inaintat demisiile la sfarsitul lunii octombrie. Primul a cerut incetarea raporturilor de serviciu cu data de 1 noiembrie, celalalt a intrat in preaviz, revenind ulterior asupra demisiei. Desi fostul manager, Nicu Vladu, a sustinut vehement ca nu exista cale legala de revenire asupra demisiei, Paraschiva a ramas pana la urma angajatul spitalului. Solicitarile medicului Iovanescu de a se intoarce la serviciu nu au fost luate in calcul pana ieri, cand noua conducere, cu aprobarea presedintelui CJ, a decis reincadrarea acestuia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți