13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Drumurile din judet, deschise circulatiei

- Advertisement -

Daca duminica seara reprezentantii Prefecturii Olt anuntau ca inchid toate drumurile nationale si judetene, existand posibilitatea ca aceasta restrictie sa ramana in vigoare pana miercuri, luni dimineata acestia au revenit asupra deciziei. Potrivit unui comunicat de presa remis de Prefectura Olt si de Centrul Operational al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pe toate drumurile nationale si judetene s-a circulat ieri, insa in conditii de iarna.

La ora 08.00 se actiona pe toate drumurile judetene si pe drumurile nationale ce trec prin judet, fiind imprastiat material antiderapant in special in pante si curbe. Nu erau drumuri inchise, pe toate drumurile nationale si judetene circulandu-se in conditii de iarna. in functie de evolutia vremii, daca conditiile meteo o vor impune, se va lua decizia inchiderii unor tronsoane de drumuri nationale sau judetene, informatiile fiind transmise in timp real atat cetatenilor, a precizat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Potrivit informatiilor furnizate de Centrul Operational al ISU Olt, la ora 13.00, se actiona pe 25 de tronsoane de drum judetean si pe cele sase tronsoane de drum national ce trec prin judet, fiind imprastiate aproximativ 130 de tone de material antiderapant. La aceeasi ora nu erau localitati nealimentate cu energie electrica.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți