24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bercea, din nou in spital

- Advertisement -

Potrivit cadrelor medicale, Bercea a suferit o criza renala si a ramas internat in spital, medicii urmand sa decida in zilele urmatoare daca il vor supune unei interventii chirurgicale. Interlopul se afla internat sub paza intr-o rezerva a Clinicii de Urologie a spitalului din Craiova. El a mai fost internat in spital si in urma cu doua saptamani, diagnosticul pus atunci de medici fiind colica renala.
Pe 20 februarie se implineste un an de cand Bercea Mondial se afla in inchisoare, el fiind arestat dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot intr-un bar din orasul Draganesti Olt. De-a lungul procesului in care este judecat pentru tentativa de omor Sandu Anghel a cerut de mai multe ori sa fie pus in libertate, sase dintre cererile sale fiind admise de magistratii Tribunalului Olt si ulterior respinse de Curtea de Apel Craiova.
in mai putin de o saptamana Mondialul va afla daca va fi achitat sau condamnat la inchisoare, magistratii urmand sa pronunte sentinta, in dosarul interlopului, pe 22 februarie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți