10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

GALA PREMIILOR 2011- MERIT, DECI EXIST…

- Advertisement -

– 29 februarie, ora 19.00, Centrul Cultural Eugen Ionescu.
Cei mai buni olteni, oameni care stiu ce inseamna succesul, oameni cu proiecte si idei indraznete, oameni pe care ii admiram si pe urmele carora visam sa pasim…
Printre nominalizati se numara olteni celebri, cum ar fi Felicia Filip, Razvan Rat, alaturi de nume cunoscute din diverse domenii: medicina, educatie, administratie locala, arta, sport.
Gala va fi prezentata de o alta slatineanca de succes, Larisa Popa – Miss Universe Romania 2011, iar momentul artistic va fi sustinut de X-factorul Alin Vaduva.
Castigatorii fiecarei categorii vor fi desemnati in urma voturilor celor care acceseaza site-ul www.olttv.ro.
Parteneri media: Eveniment de Olt; Kiss Fm; Gazeta Oltului; Ziarul de Olt.

Astazi, nominalizatii categoriei COPII FRUMOsI sI DEsTEPtI
1. Mihaela Ionete
– eleva in clasa a XII-a la CN Radu Greceanu. in urma participarii la Olimpiada de limba franceza, a obtinut locul I in clasele a IX-a, a X-a si a XI-a, reusind sa se califice la faza nationala, unde a obtinut mentiune. ii place sa deseneze, sa joace baschet si sa calatoreasca.
2. Dumitru Robert Petrut – elev in clasa a XI-a la CN Radu Greceanu. Este olimpic la fizica si matematica. Premii: mentiune la Olimpiada Nationala de Fizica, medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica, mentiune la Concursul National Gheorghe Titeica, premiul III la Concursul National Evrika si la Concursul interjudetean Liviu Tatar.
3. Ionut Bogdan Voinicu – elev in clasa a IX-a la CN Ion Minulescu. Premii obtinute in 2011: mentiune la Olimpiada Nationala de Chimie; medalie de aur la Concursul Interjudetean de matematica Pitagora; premiul II Concursul National de Fizica Phi; premiul I la Concursul National de Matematica Mathematika-Olt; mentiune la Olimpiada Nationala de stiinte pentru Juniori.
4. Ovidiu Nicolae Gherghina -elev in clasa a VIII-a la scoala stefan Protopopescu. Premii obtinute: locul II la Olimpiada de Cultura Civica; locul II la Concursul Judetean Democratie si toleranta; locul I la Olimpiada de Religie Ortodoxa.
VOTEAZA-TI FAVORITII PE www.olttv.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți