20.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Nu rata evenimentul anului! GALA PREMIILOR 2011-MERIT, DECI EXIST…

- Advertisement -

Razvan Rat. Activeaza de aproape 10 ani la Sahtior Donetk, in Ucraina si mai nou, este capitan al echipei nttionale de fotbal a Romaniei. Ori de cate ori ajunge in tara, vine la Slatina pentru a-si vedea familia si pentru a se intalni cu elevii de la scoala sa de fotbal.

Oliwer Dobre.
Component al lotului national de karate traditional, sportivul legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina puncteaza, an dupa an, performante de exceptie in competitiile internationale de karate traditional. Datorita rezultatelor obtinute, Oliwer a fost desemnat de autoritatile locale sportivul numarul 1 al judetului Olt in anul 2011, dar si personalitatea anului.

Luminita Turcin. Multipla campioana nationala, europeana si mondiala la box, slatineanca a fost desemnata cea mai buna sportiva a anului 2011 in judetul Olt, la categoria sporturi olimpice. Luminita e pe cale sa isi implineasca cel mai mare vis, acela de a boxa la Olimpiada. Acum se pregateste intens pentru competitia vietii sale – Jocurile Olimpice de la Londra.

Irina Ciobanu. Avand un palmares impresionant, in care figureaza titluri europene si mondiale, jucatoarea de tenis de masa a fost desemnata sportiva numarul 1 a judetului Olt, la categoria juniori. Spera ca 2012 sa ii aduca o participare la Campionatul Mondial, iar acolo sa castige cel putin doua medalii.

GALA PREMIILOR 2011-MERIT, DECI EXIST…
29 februarie, ora 19.00, Centrul Cultural Eugen Ionescu
Organizator: Televiziunea Olt Tv
Parteneri media: Eveniment de Olt, Kiss Fm, Gazeta Oltului, Ziarul de Olt
Intra pe www.olttv.ro si voteaza-ti favoritii!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți