16.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Un pistol furat, ridicat de politie din casa unui slatinean

- Advertisement -

Politistii de la Investigarea Fraudelor, Biroului Arme, Explozivi, Substante Periculoase si cei ai Serviciului pentru Interventie Rapida au organizat vineri o actiune pe raza municipiului Slatina. Oamenii legii au efectuat, in baza unor autorizatii, trei perchezitii domiciliare la locuintele lui Costinel Gulie, Petrisor Gulie si Daniel Gulie, toti din oras, in casa primului dintre ei fiind gasit un pistol neletal, calibrul 9 mm.
Din primele cercetari, politistii au stabilit ca persoana in cauza detinea pistolul in mod ilegal si ca l-a cumparat de la un barbat din municipiul Slatina. De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca pistolul figureaza in Registrul National al Armelor ca fiind furat, la data de 25.09.2011, din autoturismul unei persoane, din municipiul Slatina, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in cauza au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea in mod ilegal de arma neletala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți