3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul Leonid Moisiu: Nu candidez la nici o functie politica!

- Advertisement -

Nu sunt in nici o competitie. Am fost de acord sa fiu trecut intr-un sondaj de opinie si atat. Faptul ca eu apar intr-un sondaj ca persoana independenta nu are nici o legatura cu competitia electorala. Nu am spus ca voi candida pe undeva, nu m-am manifestat in sensul acesta in nici o aparitie publica si nici nu am de gand, a spus prefectul. intrebat ce va face in cazul in care rezultatele sondajului il vor clasa pe primul loc, Moisiu a afirmat ca isi mentine pozitia.
Este un sondaj si atat. Daca prin absurd ies cu nu stiu ce procent, pe prima pozitie, asta inseamna ca electoratul prefera independenti, nu oameni politici, si atunci partidul va trebui sa gaseasca un independent, dar nu Leonid Moisiu. Numele meu a fost trecut acolo probabil pentru a se vedea ce inseamna un independent intr-un sondaj de opinie. Nu as accepta sa candidez la Consiliul Judetean. E bine sa candideze oamenii politici, a precizat prefectul.
Prefectul Leonid Moisiu, Florin Ciocan, directorul Casei de Asigurari de Sanatate Olt, si primarul Slatinei, Darius Valcov, sunt cele trei nume care apar intr-un sondaj de opinie al PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți