23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Laurentiu Moisiu, candidatul PP-DD la Primaria Slatina: Candidatura mea e in favoarea Slatinei, nu impotriva unei persoane!

- Advertisement -

Competitia pentru Primaria Slatina se anunta una destul de interesanta. in cursa pentru castigarea fotoliului de primar al municipiului resedinta de judet a intrat si Laurentiu Moisiu, in echipa caruia se regasesc cativa dintre cei mai buni organizatori pe care i-a avut PDL-ul in campaniile trecute, Roxana Dragomir, Mitel Niculescu si Marius Balasa fiind doar cateva exemple in acest sens.
Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Laurentiu Moisiu si-a anuntat oficial candidatura la Primaria Slatina.
(…)in 2006 am intrat in PDL cu convingerea ca politica se face, pe langa interese, si pentru oameni. Acolo unde am fost, am constatat ca in nici un caz nu este pus in centrul atentiei cetateanul, sunt interesele de grup, de clan, interesele personale, interese de a-si rotunji conturile si averile personale. Eu cred ca oamenii au nevoie de respect, au nevoie sa fie ascultati si sa fie luati in serios. Cred ca au nevoie de servicii publice eficiente, de educatie, sanatate si siguranta, pe langa multe altele. Fac acest anunt ca prin intermediul dumneavoastra cetatenii din Slatina sa afle de intentia mea de a candida la Primaria Slatina, sa stie ca imi doresc ca Primaria Slatina sa nu mai fie o usa la care ei bat in zadar pentru ca nu se deschide niciodata. Actualului primar nu-i pasa de cetatenii din Slatina. La vremea respectiva, in luna de campanie, vom informa cetatenii despre tot ce s-a intamplat in cei opt ani de mandat ai actualului primar, si vom veni cu dovezi in acest sens. Vreau ca administrarea acestui oras sa se faca in mod chibzuit, pe baza unor obiective clare de dezvoltare. Programul nostru va fi definitivat dupa ce vom finaliza consultarile cu cetatenii, nu vreau sa mai vad investitii inutile in Slatina, in care s-au aruncat bani doar de dragul de a rotunji conturile anumitor persoane. stiu ca prin contributia mea pot sa aduc un plus si un bine pentru cetatenii acestui oras. Pentru prima data Darius Valcov va avea un adversar cu adevarat, nu unul de paie. Prin mine veti gasi la Primaria Slatina o usa in permanenta deschisa, pentru ca eu consider ca un primar trebuie sa raspunda, sa identifice si sa rezolve problemele cetatenilor, sa aiba o viziune clara pentru strategia si dezvoltarea orasului, sa fie cat mai transparent in toate achizitiile publice si in cheltuirea banului public, lucru care nu se intampla in momentul de fata. in acelasi timp, vreau sa fie foarte clar, candidatura mea este in favoarea Slatinei, nu impotriva unei persoane sau a alteia, a spus Moisiu.

La Olt, prostia a fost ridicata la rang de virtute!

intrebat daca nu crede ca fratele sau, care a fost numit prefect cu sustinerea PDL, va avea de suferit din cauza candidaturii sale la Primaria Slatina, Moisiu a spus ca eventualele repercusiuni asupra acestuia nu ar face decat sa-i intareasca convingerea ca traim intr-o tara cu susul in jos.
Fratele meu a aflat de decizia mea acum o saptamana. Asa cum stiti, el este numit de Guvernul Romaniei, cu sprijinul PDL, dar este un profesionist, care nu are nici o legatura nici cu politica, nici cu decizia mea de a candida. Daca va fi schimbat din functie, asta imi va intari cu atat mai mult convingerea ca traim intr-o tara cu susul in jos. Oricum, pentru mine este foarte clar ca, cel putin la nivelul judetului Olt, prostia a fost ridicata la rang de virtute, a concluzionat Moisiu.

Roxana Dragomir si Marius Balasa, in echipa lui Moisiu

Alaturi de acesta, in conferinta de presa au fost prezenti Vali Guinea, unul dintre fondatorii PP-DD la nivel de judet, Mugurel Craciunica, revenit la partidul lui Dan Diaconescu dupa o scurta escala la PRM, dar si Roxana Dragomir, recent realeasa presedinte al Sanitas Olt.
Am venit la acest partid pentru omul Liviu Moisiu, pe care am reusit sa-l cunosc foarte bine facand campanii cu el la PDL. Dupa ce eu am fost exclusa din PDL, a fost singurul om care a avut curajul sa-mi calce pragul. Toti ceilalti oameni pentru care eu am muncit acolo, la ordinele mai-marilor partidului ajunsesera sa nici nu ma mai salute pe strada. Liviu Moisiu nu a facut lucrul acesta, motiv pentru l-am apreciat enorm. Este genul care ramane langa oameni, indiferent de consecinte, iar daca a avut de suferit in decursul timpului a fost pentru ca si-a aparat oamenii care au muncit in campanii nu numai pentru el, au muncit pentru Daniel Barbulescu, au muncit pentru Darius Valcov. Liviu nu s-a schimbat si am venit alaturi de el sa-i sprijin determinarea de a candida la Primaria Slatina, sa-l ajut sa ajunga acolo unde isi doreste. Ce pot sa va mai spun este ca si Marius Balasa a intrat in echipa noastra, alaturi de multi altii pe care-i vom prezenta in viitorul apropiat, a spus Roxana Dragomir. Aceasta a mentionat ca, din punctul sau de vedere, faptul ca a lucrat in campaniile trecute alaturi de oameni care acum ii sunt adversari constituie un avantaj, tocmai prin prisma faptului ca ii cunoaste foarte bine.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți