14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

scoala Superioara de Aviatie Civila cauta 40 de stewardese. Vezi aici cat costa cursurile

- Advertisement -

Examenul de admitere va consta in sustinerea probelor scris si oral la limba Engleza si a probei de Geografie a Romaniei si Europei, iar acesta poate fi sustinut de catre orice persoana care are varsta de peste 18 ani si detine diploma de Bacalaureat. Canditatii care vor fi admisi in urma examenului vor incepe cursurile in cadrul SSAvC pe data de 19 martie 2012, reprezentand modulul teoretic ce dureaza doua luni.
Elevii admisi vor plati doua taxe: una pentru teorie si una pentru partea practica a scolii. Pentru teorie se percepe o taxa de 1.568 de euro, iar pentru cea practica se plateste 1.350 de euro, insa nimeni nu le garanteaza un loc de munca dupa absovirea cursurilor, a spus Cristian Rosca, Training Director la SSAvC.
Pe parcursul celor doua luni de pregatire teoretica in cadrul SSAvC, cursantii vor studia materii precum: limba engleza, geografie si meteorologie aeronautica, disciplina si responsabilitati, medicina aeronautica, CRM (cooperare in echipaj multiplu), proceduri operationale normale/anormale/de urgenta, cunoasterea aeronavei si legislatie aeronautica.
Domeniul aviatiei a fost si va fi intotdeauna un domeniu de activitate fascinant si total diferit fata de altele, de unde putem vedea si interesul constant fata de cursurile pe care scoala noastra le ofera. Din anul 2002 pana la sfarsitul anului trecut, peste 1.500 de persoane au absolvit cu succes cursurile noastre de insotitor de bord, acum purtand cu mandrie uniforma unor companii aerine de renume din tara si nu numai. Suntem convinsi ca si aceasta noua serie va avea rezultate cel putin la fel de bune ca si cele de pana acum, a mai spus Cristian Rosca.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți