11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Invitatie la vernisaj: EVA XXI, la centrul Cultural Eugen Ionescu

- Advertisement -

Dedicat exclusiv femeii, acest salon se doreste a fi unul dintre cele mai interesante din tara, initiatorii dorind ca de anul viitor acesta sa devina un salon international.
Dupa jurizarea celor 262 de lucrari primite din toata tara, juriul, care a avut o sarcina extrem de dificila, a selectat cele mai bune 50 de lucrari pentru a fi expuse publicului slatinean azi, incepand cu ora 17.00, in foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina.
Vernisajul, la care sunt asteptati si o parte dintre premianti, va oferi doamnelor, domnisoarelor si tuturor celor ce vor veni in foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu surprize vizuale, muzicale si nu numai. Pentru ca aceasta prima editie a Salonului EVA XXI are o tinuta artistica deosebita, organizatorii au primit deja propunerea expunerii lucrarilor acestui salon in Bucuresti, Valcea si Oradea.
Dupa vernisaj, in sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu va avea loc un spectacol oferit de elevi ai scolii Populare de Arte si Meserii Slatina, spectacol ce va cuprinde muzica usoara, muzica populara, un dialog instrumental de primavara, dans modern, dans clasic.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți