2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sa o sustinem pe Ioana Anuta la Eurovision

- Advertisement -

Ioana Anuta are 17 ani si este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din Slatina, profilul bilingv. in 2009 ea a castigat selectia nationala la Eurovision Junior, reprezentand Romania la Kiev, in Ucraina. Anul acesta slatineanca s-a calificat in finala nationala pentru alegerea cantecului care va reprezenta Romania la concursul Eurovision, care se va desfasura in luna mai, la Baku, Azerbaidjan. Ioana va intra in concurs a doisprezecea si va interpreta melodia Girls don’t cry , compozitie si text Ioana Anuta/ Lene Dissing/Sune Hansbaeck. Concursul va fi transmis de postul public de televiziune incepand cu ora 21:00, slatineanca noastra putand fi votata prin SMS la numarul de telefon afisat pe ecran in momentul difuzarii piesei. La final, votul publicului va conta in proportie de 50% la desemnarea castigatorului. Pe langa familie si prieteni, Ioana are parte si de sustinerea colegilor sai de la Colegiul National Radu Greceanu din Slatina. Elevii au decis sa se implice cat mai mult in publicitatea solistei si, incepand de ieri, au demarat o campanie de impartit calendare si afise in Slatina.
Votul juriului a clasat piesa pe locul 8
Piesa Ioanei Girls don’t cry este o melodie pop-rock care a obtinut un punctaj destul de bun (82 de puncte) din partea juriului desemnat de TVR, ea clasandu-se pe locul opt din cele 15 alese sa participe in finala nationala a competitiei. Melodia a fost imprimata cu doar doua zile inainte de termenul limita de inscriere in concurs, iar solista are foarte mare incredere in aceasta piesa. Impresarul Paulei Seling a fost cel care i-a dat piesa. O cunostea pe Ioana de la X Factor. Sambata, pe 25 februarie, au vorbit, marti s-a imprimat piesa, iar joi era termenul limita de depunere la TVR. Este o piesa ritmata, altceva fata de standardele cu care eram obisnuiti pana acum, ne-a declarat Marius Anuta, tatal Ioanei.
Canta de mica
Ioana Anuta canta de mica, pasiunea pentru muzica fiind sustinuta de o pregatire corespunzatoare, prin ore de canto, teorie si pian. Tanara este detinatoarea a numeroase premii la festivalurile nationale de gen (Premiul I – Cerbul Copiilor, 2009, Premiul II – Mamaia Copiilor, 2009 etc.). Din anul 2010 este solista trupei X-Plod din Bucuresti. Alaturi de X-Plod a participat la doua finale GBOB (Global Battle of the Bands) in 2010 si 2011, precum si la Imagine Festival, la Bruxelles. in 2011 a participat cu succes la prima editie din Romania a celebrului concurs X Factor, unde a ajuns pana in etapa a treia. Adolescenta doreste sa-si poata desavarsi studiile la Academia de Muzica Berkelee din Boston.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți