12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Giani Versace de Olt, prins in timp ce incerca sa dea mita unui politist de la Permise

- Advertisement -

in sarcina acestuia s-a retinut faptul ca la data de 13.03.2012 a fost programat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere. in acest context a contactat pe agentul de politie G.M. din cadrul Serviciului Permise Olt, caruia i-a propus sume de bani pentru a-i facilita promovarea probei practice. Agentul de politie a sesizat, imediat, despre situatia de fapt, astfel ca in ziua de 09.03.2012, inculpatul a fost surprins in flagrant in timp ce oferea agentului de politie suma de 150 euro, in scopul amintit mai sus, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore urmand ca sambata sa fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile. Izdraila Janir este cercetat pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, fapta pentru care risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 6 luni si 5 ani.

El este recidivist, in trecut fiind condamnat pentru savarsirea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți