15.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Organizatia UNPR Bals a trecut la PDL

- Advertisement -

Aroganta senatorului Toma continua sa lase UNPR-ul fara membri la Olt. Dupa ce in urma cu nici o luna progresistii din Caracal au parasit partidul acuzandu-l pe senator de un total dezinteres fata de munca lor, recent, UNPR a pierdut si organizatia de la Bals, ai carei membri au trecut la PDL.
Cei peste 150 de membri, majoritatea tineri, au plecat dezamagiti, spun ei, de modul in care senatorul intelege sa faca politica partidului la Olt.
La inceput, cand a preluat conducerea filialei din Olt, ne-a spus ca lui nu-i mai trebuie nimic, ca tot ce face de acum incolo face pentru oameni si pentru partid. L-am crezut ca fraierii si am muncit pana ne-am trezit cu o organizatie paralela infiintata de el, cu cativa oameni de care nu auzisem niciodata, nu stiu de unde i-a scos. Nu pot sa inteleg de se poarta asa, noi, in organizatia de la Bals, eram majoritatea tineri intrati in politica pentru prima oara. Chiar am muncit pentru partidul asta si plecam dezamagiti, a spus unul dintre tinerii fosti progresisti.
Indiferenta cu care au fost tratati i-a determinat pe multi dintre cei care se alaturasera UNPR sa plece catre alte formatiuni politice. Printre numele sonore pe scena politica locala care au plecat din UNPR dupa ce conducerea organizatiei din Olt a fost preluata de Toma se regasesc Andrei Iordache, actualul manager al Spitalului Judetean, Gheorghe Anghel, primarul Caracalului, fostul prefect Octavian Popescu, manager al Spitalului Caracal, fostul inspector scolar Marilena Nuta, presedinta organizatiei de femei, dar si Mitel Niculescu, prim vicepresedinte ales al formatiunii. Nu poti lucra cu un presedinte care nu sta la discutii cu nimeni. Degeaba vrei sa faci ceva, degeaba te zbati, aduci oameni in partid, faci organizatii, daca este dezinteres total, ca sa nu spun altceva, din partea presedintelui, a spus Mitel Niculescu dupa plecarea din UNPR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți