15.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Razie de proportii la Bals

- Advertisement -

in timpul raziei, au fost constatate 12 infractiuni, dintre care una de natura judiciara, 10 de natura economica si una la regimul circulatiei rutiere, au fost efectuate controale la 18 societati comerciale si 13 persoane fizice, au fost aplanate doua stari conflictuale, au fost legitimate 54 de persoane si au fost aplicate 35 de sanctiuni contraventionale.
De asemenea, politistii cu atributii in domeniul circulatiei rutiere au controlat 97 autovehicule si au retinut un permis de conducere si un certificat de inmatriculare.
in timpul acestei actiuni, pe raza orasului Bals, politistii l-au depistat pe Ion P., de 45 ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. in urma testarii sale cu aparatul etilotest, a rezultat o concentratie de 1,22 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
Barbatul a fost condus la Spitalul orasului Bals, in vederea recoltarii de probe biologice de sange. Pe numele sau au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de catre o persoana cu o imbibatie peste limita legala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți