21.2 C
Slatina
sâmbătă,18 mai,2024

Ultimele Articole

Catalin Davidescu, candidatul PNL la Primaria Scornicesti

- Advertisement -

Pe baza sondajelor de opinie care l-au clasat pe primul loc in preferintele electoratului din zona, Catalin Davidescu, directorul Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale, a fost desemnat candidatul PNL la Scornicesti. Anuntul oficial a fost facut ieri in cadrul unei conferinte de presa de Ioan Ciugulea, presedintele liberalilor olteni, alaturi de care s-au aflat deputatul Gigel stirbu, Costel Moisescu, presedintele PNL Scornicesti, si Catalin Davidescu.


in iunie 2012 Scornicestiul va avea o conducere tanara, capabila sa dezvolte orasul!

Davidescu a precizat ca impreuna cu echipa PNL spera sa castige detasat alegerile la Scornicesti, oras pentru a carui dezvoltare vrea sa lupte.

Vreau sa clarific un lucru, eu nu mai sunt membru UNPR din martie 2011. Legatura mea cu UNPR, pe care nu am ascuns-o niciodata, a fost prin prisma deputatului Valeriu Steriu, un om pe care il stimez, pe care il respect si care m-a ajutat.

Proiectul propus de organizatia PNL Scornicesti si domnul presedinte Ioan Ciugulea m-a tentat de la bun inceput, este un proiect prin care vrem sa dezvoltam orasul Scornicesti si sa-l scapam de dictatura. in iunie 2012 orasul Scornicesti va fi liber si va avea o conducere tanara, capabila sa dezvolte acest oras. impreuna cu echipa PNL sper sa reusim sa castigam detasat alegerile la Scornicesti, a spus Davidescu. Tanarul politician, care l-a acuzat in repetate randuri pe actualul edil al orasului de numeroase ilegalitati, isi mentine parerea despre Constantin Nedelea si exclude din start orice forma de colaborare cu acesta, chiar daca Nedelea va candida in final din partea PSD, partenerul de alianta al PNL.

stiti foarte bine ca eu am un conflict deschis pe tema administrativa cu actuala conducere a primariei. Consider ca acolo s-au administrat foarte prost lucrurile si transparenta decizionala a fost egala cu zero. Pe vremea cand eram consilier local s-au facut zeci de solicitari la care primarul nu a raspuns, ignorand chiar puterea consiliului local. Eu cu astfel de persoane nu o sa colaborez absolut deloc, indiferent daca actualul primar va reprezenta PSD, PDL sau mai stiu eu ce alt partid, a precizat Davidescu.

Reputatia nepatata a acestuia, in ciuda tentativelor de denigrare ale adversarilor sai politici, dar si proiectele sale pentru dezvoltarea orasului Scornicesti fac din Davidescu un contracandidat redutabil pentru actualul primar al orasului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți