22.3 C
Slatina
sâmbătă,18 mai,2024

Ultimele Articole

Descinderi la Primaria Strejesti

- Advertisement -

Ofiterii de la Crima Organizata au descins joi dimineata la sediul primariei din comuna Strejesti. Descinderile oamenilor legii au fost facute in baza unei plangeri care se pare ca viza fraude de natura economica. Potrivit unor surse, atat edilul Constantin Vizantie cat si o parte dintre fostii si actualii consilieri locali au fost luati la intrebari in legatura cu lucrarile facute in perioada 2000-2004 pentru reabilitarea scolii din Strejestii de Sus, precum si pentru modul cum s-a facut licitatia pentru reteaua de canalizare si alimentare cu apa a comunei. Una dintre persoanele chemate pentru a da declaratii ne-a dezvaluit, sub protectia anonimatului, ca a fost intrebata daca are cunostinta ca primarul ar fi luat mita pentru realizarea lucrarilor sau daca stie si despre alte invarteli ale edilului. Potrivit aceleiasi surse, primarului Constantin Vizantie i s-ar fi facut rau in momentul in care a aflat ca urmeaza sa primeasca vizita oamenilor legii.

Contactat telefonic, edilul nu a dorit sa comenteze prea mult pe marginea evenimentului.

Un cetatean din comuna a facut o reclamatie in legatura cu alimentarea cu apa, ca licitatia nu ar fi fost data pe SEAP, si a venit cineva, nu stiu daca de la DIICOT sau politie, am dat documentele solicitate si cu asta basta. Atat pot sa va spun, a declarat primarul.

La scurt timp dupa aparitia oamenilor legii in zona, la fata locului si-a facut aparitia si deputatul Marin Bobes, unul dintre sustinatorii edilului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți