21.2 C
Slatina
sâmbătă,18 mai,2024

Ultimele Articole

Femei spulberate pe o trecere de pietoni din Slatina

- Advertisement -

Potrivit oamenilor legii, Eduard Lacrateanu, in varsta de 39 ani din Bascov, judetul Arges, aflat la volanul unui VW Golf, nu a acordat prioritate de trecere celor doua femei si le-a lovit in plin. Din primele cercetari rezulta ca accidentul s-a comis pe fondul neacordarii prioritatii pietonilor angajati in traversarea strazii la trecerea pentru pietoni. Deocamdata nu putem spune daca soferul avea viteza dar la fata locului nu au fost gasite urme de franare. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, a precizat comisarlul sef Nicolae Caramizaru, seful Biroului Rutier al Politiei Slatina.


Victimele, lovite la cap

Cele doua victime au fost transportate in stare grava la Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Paramedicii SMURD ajunsi la locul solicitarii au acordat ingrijiri medicale uneia dintre victime, o femeie in varsta de 57 de ani, din municipiul Slatina, care a fost gasita pe carosabil, constienta, prezentand hematom forntal si parietal dreapta, ameteli si dureri la nivelul membrului inferior stang. Dupa acordarea primului ajutor, pacienta a fost transportata la UPU Slatina. Cea de-a doua victima, o persoana de sex feminin, de 58 de ani, tot din Slatina, a fost preluata de echipajul de la Ambulanta si transportata, constienta, la UPU Slatina, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Conflict in trafic

Potrivit unor martori, inainte de producerea accidentului soferul ar fi avut un conflict in trafic cu fratele sau, aflat intr-un alt autoturism. inainte de accident soferul cu Golful se batea jos, pe varianta, cu un alt sofer. Cel din urma i-a spart cu piciorul geamul din dreapta fata al masinii si l-a ranit pe pasagerul din dreapta, a povestit un martor. Barbatul este cercetat acum pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți