6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, implicati in programul scoala Altfel

- Advertisement -

Actiunile se vor desfasura in cadrul programului scoala Altfel si au ca scop prevenirea infractionalitatii infantile, constientizarea de catre tineri a consecintelor producerii de fapte antisociale, prevenirea violentei la competitiile sportive, prevenirea consumului de droguri si a traficului de persoane.
Jandarmii vor distribui materiale informative, vor discuta cu elevii si le vor prezenta o serie de recomandari de care sa tina cont pentru a nu fi angrenati in activitati ce le-ar putea pune in pericol viata, integritatea corporala, bunurile materiale. Totodata, oamenii legii le vor explica elevilor cum sa actioneze in cazul in care sunt martorii producerii unor fapte antisociale, victimele unor agresiuni fizice, precum si consecintele savarsirii unor astfel de fapte. De asemenea, in cadrul intalnirilor care vor avea loc, jandarmii vor prezenta o parte din dotarea si materialele specifice, folosite in misiuni.
Pe baza unei mai bune cunoasteri reciproce intre elevi si jandarmi, speram ca aceasta initiativa sa aiba drept rezultat o scadere a numarului de fapte antisociale si de incalcare a ordinii publice de catre tineri, a precizat maiorul Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți