13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liberalii considera benefica trecerea lui Valcov la PSD

- Advertisement -

Ioan Ciugulea, presedintele PNL Olt, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca trecerea lui Darius Valcov la PSD este o treaba pe care PNL si-o asuma si, chiar daca au existat in trecut unele suparari, niciodata nu a negat valoarea acestuia ca politician.
Nu cadem pe spate de bucurie, dar Darius Valcov putea fi nu independent, ci de la orice partid si iesea primar, noi recunoastem asta. Ca si politician, nu i-am negat niciodata valoarea, a spus Ciugulea.
Prezent la conferinta de presa, deputatul Gigel stirbu a afirmat ca in actualele conditii rezultatele alegerilor ar putea plasa USL Olt pe unul din primele trei locuri pe tara, lucru care va aduce beneficii judetului.
in politica, cred ca dusmanii de ieri iti pot fi prieteni, si invers. (…) Nu stiu ce va aduce politic Darius Valcov, dar un lucru este cert – orice organizatie judeteana a unui partid, uniuni sau aliante este analizata dupa rezultate. Interesul USL Olt este sa castige primul loc ca numar de voturi sau procente, sau, in cea mai proasta situatie, locul doi pe tara. Ori, in atare situatie, cred ca judetul Olt in integralitatea sa, nu numai municipiul Slatina, va avea de castigat, iar aici ma refer la investitii, la oameni care vor fi numiti in functii in aparatul central, oameni care la randul lor sa faca ceva pentru judet. De 20 de ani incoace, judetul Olt nu a prea avut oameni in sferele de influenta si de conducere nationale, cu toate ca Oltul, sub diverse guvernari, a condus in topul organizatiilor judetene politice. Este spre binele tuturor ca judetul sa fie cotat printre primele doua – trei organizatii judetene la nivel central. Am vazut ca se vorbea de o autostrada a sudului, eu nu merg cu gandul pana acolo, dar merg cu gandul la o infrastructura judeteana, drumuri normale si bune, canalizare, apa, investitii necesare care nu vor veni daca USL Olt va fi pe locul 34 sau 41. Asa se judeca, e un sistem de motivational. Castigi alegerile, esti printre primele din tara – ai dreptul sa numesti ministru, sa pui secretar de stat, sefi de agentii…, a spus deputatul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți