13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul comunei Colonesti, ranit intr-un accident provocat chiar de el

- Advertisement -

Eu circulam dinspre Pitesti iar autoturismul Peugeot a intrat pe contrasens si m-a lovit in plin. Nici nu am avut timp sa evit impactul, fiindca soferul circula cu viteza, a declarat soferul autoturismului lovit de primar. in urma impactului violent dintre cele doua masini, autoturismul Subaru a ajuns pe camp, iar celalat a fost avariat destul de serios. Edilul Marian Radulescu a ramas incarcerat intre fiarele contorsionate ale masinii, fiind nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru salvarea sa. Cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare, militarii au reusit sa-l scoata pe barbat din autovehiculul avariat, acesta fiind preluat de echipajul de prim ajutor. Pacientul a fost preluat de paramedici, constient, cu dureri la membrul inferior stang si la nivelul toracelui, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.

Internati in spital

Atat primarul cat si pasagerul care se afla in autoturismul condus de acesta au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, unde au ramas sub supraveghere medicala. Cei doi au suferit multiple traumatisme, dar se afla acum in afara oricarui pericol.

Potrivit politistilor, soferul craiovean nu consumase bauturi alcoolice. in cazul primarului nu a fost posibila testarea cu aparatul etilotest, din cauza starii de sanatate, insa i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza, oamenii legii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa .

Circulatia in zona a fost blocata aproximativ o ora, coloana de masini intinzandu-se pe o distanta de cativa kilometri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți