12.3 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul din Colonesti, manga la volan

- Advertisement -

Rezultatele probelor de sange recoltate la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina in seara in care a avut loc accidentul au indicat ca edilul avea o alcoolemie de 1.60 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Reamintim ca miercurea trecuta Marian Radulescu a fost implicat intr-un accident de circulatie produs pe D.N. 65 – E 574, la iesirea din Colonesti spre Pitesti.
Edilul se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot, in momentul in care a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul marca Subaru, ce circula regulamentar din sens opus. in urma impactului violent dintre cele doua masini, autoturismul Subaru a ajuns pe camp, iar cel al edilului a fost avariat destul de serios.
in urma accidentului, primarul si pasagerul care se afla in masina acestuia au suferit multiple traumatisme si au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina. Celalalt sofer implicat in accident nu a fost ranit si, potrivit politistilor, nu consumase bauturi alcoolice. in cazul primarului nu a fost posibila atunci testarea cu aparatul etilotest, din cauza starii de sanatate, insa i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Edili beti la volan

Se pare ca in ultima perioada de timp a devenit o obisnuinta ca gospodarii sefi ai comunelor din judet, cei care ar trebui sa reprezinte un exemplu pentru ceilalti cetateni, sa se urce beti la volan fara sa isi faca vreo grija. Nu mai tarziu de luna trecuta viceprimarul din comuna Maruntei, baut fiind, a provocat un accident de circulatie in urma caruia o femeie si-a pierdut viata. Rezultatele probelor de sange recoltate in seara producerii tragediei au indicat ca Ghita avea o alcoolemie de 1,45 ml/l. alcool pur in aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți