10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bursa Generala a Locurilor de Munca pe 27 aprilie

- Advertisement -

Potrivit reprezentantilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt, agentii economici vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera. in judetul Olt, Bursa se va desfasura atat in municipiul Slatina la Casa de Cultura a Sindicatelor, cat si in Caracal la sediul agentiei locale, incepand cu ora 9.00.
Pana in acest moment, au fost contactati 27 agenti economici, din care doi si-au anuntat participarea, cu un numar de 11 locuri de munca vacante, din care doar unul pentru studii superioare, a declarat Elena Iordache, purtator de cuvan al AJOFM Olt. Printre joburile oferite se numara un post de inginer automatist, trei de mecanic, doua de frigotehnist si doua de automatist.
Datele sunt preliminare, urmand ca pana la data desfasurarii bursei generale a locurilor de munca numarul agentilor economici participanti si al locurilor de munca oferite sa creasca. in acest sens , angajatorii care doresc sa participe la bursa pot sa contacteze AJOFM Olt la sediul din strada Prelungirea Crisan nr. 2, sau la numarul de tel./fax 0249/432276, a mai spus Elena Iordache.

Rata somajului, in scadere usoara

La nivelul judetului Olt, datele statistice indica un trend usor descendent al ratei somajului. Dupa ce in primele doua luni ale anului rata somajului a fost de 6,95%, in luna martie aceasta a inregistrat o usoara scadere, ajungand la 6,45%. in baza de date a AJOFM Olt erau inregistrati la finalul lunii martie 11.360 de someri, din care doar 3.678 sunt someri indemnizati.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți