13.1 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Politistii olteni, implicati in proiectul scoala altfel!

- Advertisement -

Astfel, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au raspuns solicitarilor profesorilor din unitatile de invatamant din judet si au venit in intampinarea elevilor scolilor Generale Priseaca, Dobrotinet, Eugen Ionescu, Liceului Potcoava, Colegiului Economic P.S. Aurelian, C.T. Metalurgic, Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu Draganesti Olt si Colegiului National Radu Greceanu, cu activitati ample de informare antivictimala si antiinfractionala.
Acestea au constat in prezentarea unor proiectii de filme documentare pe diferite teme si solutii specifice problemelor scolilor din judet, respectiv violenta in mediul scolar, furturile din incinta/afara scolilor, traficul de fiinte umane, pornografia infantila pe internet, precum si consumul de plante etnobotanice.
Tuturor participantilor la aceste activitati, elevi si cadre didactice, le-au fost impartite pliante cu sfaturi preventive pe temele abordate, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți