13.1 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Peste 1000 de politisti olteni prezenti la datorie de Paste

- Advertisement -

Politistii vor actiona pentru prevenirea infractiunilor stradale, in special in zonele aglomerate si locurile de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de Paste, respectiv targuri si piete.
Se vor intensifica activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor comise cu violenta, in zona lacasurilor de cult, a barurilor, discotecilor, altor locuri pretabile, a faptelor de cersetorie si vagabondaj, precum si monitorizarea starilor conflictuale, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in cadrul actiunilor, politistii de investigare a fraudelor, in colaborare cu Autoritatea Sanitar Veterinara pentru Siguranta Alimentelor si Oficiul pentru Protectia Consumatorului, vor executa controale la unitatile de alimentatie publica.
De asemenea, politistii rutieri vor fi prezenti pe principalele drumuri nationale, in punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere, precum si intensificarea activitatilor specifice, potrivit competentelor, pentru limitarea excesului de viteza si pentru depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.
Pentru a preveni accidentele rutiere, precum si pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente grave de circulatie, politistii vor organiza, in mod sistematic, actiuni punctuale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți