2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pavilion apicol cuprins de flacari, la Slatioara

- Advertisement -

La locul interventiei s-au deplasat militarii de la Detasamentul Slatina, cu o autospeciala pentru lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor, in sprijinul acestora venind inca o autospeciala a pompierilor slatineni. Salvatorii au gasit in flacari intregul pavilion, cu posibilitate de extindere si la anexele din apropiere, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Cu toate eforturile militarilor, care au actionat mai bine de o ora pentru izolarea si lichidarea incendiului, pavilionul apicol si cei 80 de stupi depozitati in acesta au fost distrusi in proportie de 90 %. Valoarea estimata a bunurilor distruse este de aproximativ 20.000 lei. Potrivit specialistilor, incendiul a fost provocat de jarul cazut dintr-o afumatoare cu care proprietarul lucra la vagonul stupina.
in timpul incendiului, barbatul, in varsta de 58 de ani, a suferit arsuri de gradul I la nivelul scalpului si antebratului stang. Acesta a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Slatina, pentru ingrijiri medicale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți