12.3 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Razie de amploare a politistilor in judet

- Advertisement -

Avem mai multe actiuni care se vor desfasura in tot judetul. Colegii mei efectueaza perchezitii la locuintele unor persoane despre care se detin date ca au bunuri provenite din infractiuni de furt. De asemenea, se actioneaza pe linia prevenirii si combaterii furtului de energie electrica precum si pe linia prevenirii comercializarii ilegale de produse accizabile, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Totodata, politistii Serviciului Rutier Olt au actionat pentru prevenirea comiterii accidentelor de circulatie, precum si pentru depistarea si sanctionarea soferilor care apasa prea tare pedala de acceleratie sau se urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice.
in Slatina, oamenii legii au descins si in locuintele unor cetateni de etnie roma care locuiesc in cartierul de langa Dealul Gradiste. in urma perchezitiilor, mai multe persoane au fost ridicate si duse la sediul politiei pentru audieri. Unuia dintre barbatii ridicati i s-a facut rau in duba politiei in timp ce era transportat la audieri, iar oamenii legii au fost nevoiti sa cheme ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri medicale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți