24.1 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Scandal cu bate si topoare intre doua familii din Corabia

- Advertisement -

Protagonistii scandalului fac parte din familiile Zamfir si Gosol. Tot circul a izbucnit dupa ce doi dintre membrii familiei Zamfir, in varsta de 19 si respectiv 28 de ani, au avut o altercatie cu un barbat in varsta de 38 de ani, membru al familiei Gosol. Dupa incheierea conflictului dintre cei trei, unul dintre tinerii din familia Zamfir, impreuna cu tatal, cu fratii si cumnatii sai, sase la numar, au mers la locuinta celeilalte familii, inarmati cu bate si topoare, si s-au luat la bataie. Scandalul s-a oprit numai la sosirea politistilor.
Politistii politiei orasului Corabia au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul ca, pe strada Timis, din orasul Corabia, a avut loc un scandal intre doua familii. La fata locului s-au deplasat efective din cadrul Politiei orasului Corabia, Jandarmeria Corabia, Serviciul Politie de Frontiera Olt si Serviciul de Interventie Rapida Olt, care au aplanat scandalul. in urma altercatiei, cinci persoane au suferit vatamari, fiind internate la Spitalul orasului Corabia, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Scandalagii sunt cercetati acum pentru savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți