17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Doneaza 2% pentru SMURD!

- Advertisement -

in acest sens, angajatii inspectoratului vor desfasura incepand de astazi o campanie de informare a populatiei si distribuire de pliante in toate localitatile din judet.
Constientizarea la nivelul opiniei publice si a societatii civile a scopurilor Fundatiei pentru SMURD si a importantei activitatii in sine a SMURD ne-au dat curaj sa gandim acest urmator pas – achizitionarea unui avion sanitar pentru urgente. Campania de informare se va desfasura in toate localitatile din judet prin actiuni de voluntariat, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
in municipiul Slatina, campania se va desfasura astazi, incepand cu ora 09.30, la Fantana Sperantei, unde va fi organizat un punct de informare a cetatenilor despre posibilitatea redirectionarii celor 2% catre Fundatia pentru SMURD, si va continua in toate locurile publice cu aglomerari de persoane. Mai multe informatii despre proiectele si obiectivele fundatiei se pot gasi si pe pagina de internet www.fundatiapentrusmurd.ro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți