24.1 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Hackeri din Olt si Arges ridicati de DIICOT

- Advertisement -

Acestea sunt suspectate ca, in perioada 2011 – 2012, au inselat peste 500 de persoane, cu sume cuprinse intre 150 – 1800 lei, fiind stabilit, pana in prezent, un prejudiciu de aproximativ 250.000 lei.
Membrii grupului infractional au postat pe un site peste 1000 de anunturi de vanzare, fictive, ale unor piese auto, care, in realitate, nu erau detinute de catre acestia, iar pentru comiterea inselaciunilor s-au folosit de diverse societati de curierat din Romania, prin intermediul carora expediau diverse bunuri, care nu corespundeau solicitarilor clientilor. Din cercetari, s-a stabilit faptul ca suspectii pretindeau ca detin un depozit de piese auto in municipiul Bucuresti, de unde efectuau livrarea comenzilor, insa, in realitate, punctul respectiv de lucru nu exista, fiind fictiv, se precizeaza intr-un comunicat de presa al IPJ Olt.
Cele 9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt, unde se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, infractiuni informatice si inselaciune.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți