25.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Sute de politisti si jandarmi olteni, prezenti la datorie de 1 Mai

- Advertisement -

in perioada mentionata, politistii cu atributii in mentinerea ordinii publice vor intensifica actiunile de patrulare, in zonele cu afluenta mare de persoane, pentru combaterea talhariilor si furturilor de si din buzunare, precum si masurile specifice de ordine publica, in locurile aglomerate (piete, targuri, zone de agrement, etc.).
De asemenea, se va actiona pentru combaterea infractiunilor stradale si vor fi intensificate activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor cu violenta si de neutralizare a unor actiuni de natura sa impiedice desfasurarea normala a manifestarilor specifice acestor sarbatori.
Totodata, va fi verificat modul in care se executa paza la obiectivele de pe raza de competenta, incluse in itinerariile de patrulare, in mod special, la cele care colecteaza si transporta valori monetare (market-uri, banci, societati comerciale etc.), in scopul prevenirii evenimentelor negative. Cadrele cu atributii in domeniul sigurantei rutiere vor organiza la nivel judetean actiuni specifice, in scopul reducerii riscului rutier si asigurarii fluentei traficului.
De asemenea, peste 100 de jandarmi vor actiona independent si in sistem integrat pentru asigurarea ordinii publice in zona parcurilor si locurilor de agrement.
in cadrul dispozitivelor de ordine publica care vor fi adoptate se vor avea in vedere discotecile si barurile de noapte. in aceasta perioada la resedinta unitatii din municipiul Slatina si sediile subunitatilor dislocate vor fi asigurate permanent echipaje de interventie, in masura sa intervina operativ la solicitarile cetatenilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți