25.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Mandate de arestare pentru patru dintre hackerii saltati saptamana trecuta

- Advertisement -

Printre cei arestati se afla si un tanar din orasul Scornicesti. Instanta admite propunerea procurorului din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Olt si dispune arestarea preventiva a inculpatilor (…) pe o perioada de 29 de zile, incepand cu data de 27 aprilie 2012 pana la data de 25 mai 2012, se precizeaza in incheierea magistratilor Tribunalului Olt.
Cei patru barbati sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, infractiuni informatice si inselaciune.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 2011 – 2012, acestia impreuna cu alte cinci persoane din Olt si Arges au inselat peste 500 de victime cu sume cuprinse intre 150 si 1800 lei, cauzand un prejudiciu de aproximativ 250.000 lei.
Membrii gruparii au postat pe un site peste 1000 de anunturi de vanzare ale unor piese auto, care in realitate nu erau detinute de catre acestia, iar pentru comiterea inselaciunilor s-au folosit de diverse societati de curierat din Romania, prin intermediul carora expediau diverse bunuri care nu corespundeau solicitarilor clientilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți