21.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Camatarii din Corabia, lasati in libertate

- Advertisement -

Magistratii Judecatoriei Corabia au admis la sfarsitul saptamanii trecute propunerea procurorilor si au dispus arestarea preventiva a acestora pe o perioada de 29 de zile, insa cei trei au fost pusi in libertate dupa ce magistratii Tribunalului Olt le-au acceptat recursul.
Desi surse din randul anchetatorilor sustin ca la dosar exista inregistrari ale unor convorbiri telefonice din care rezulta ca cei trei suspecti si-au amenintat victimele, judecatorii au considerat ca acestia nu reprezinta un pericol public. Astfel, magistratii au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 de zile.
Cu majoritate de voturi completul de judecata a hotarat sa fie admise recursurile, sa se respinga propunerea de arestare preventiva a acestor trei inculpati, prin casarea acestei incheieri. De asemenea, s-a dispus revocarea masurii preventive a arestarii celor trei inculpati si punerea de indata in libertate a acestora daca nu sunt retinuti sau arestati intr-o alta cauza, a precizat judecatorul Gheorghe Biolan, purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt.
Reamintim ca cei trei suspecti, membrii ai clanului Zamfir, au fost retinuti joia trecuta dupa ce un tanar in varsta de 34 de ani din orasul Corabia a sesizat politia cu privire la faptul ca acestia, in contul unor sume de bani imprumutate, il ameninta si ii percep dobanzi foarte mari. Oamenii legii au organizat un flagrant in urma caruia cei trei barbati au fost surprinsi in timp ce primeau suma de 10.500 lei, reprezentand banii imprumutati si dobanzile percepute ilegal. Ei sunt cecetati acum pentru comiterea infractiunilor de camatarie si santaj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți