21.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Vila distrusa de flacari in Crampoia

- Advertisement -

Cu toate eforturile pompierilor, care au actionat aproximativ patru ore pentru izolarea si lichidarea incendiului, au fost distruse de flacari acoperisul casei pe circa 80 de metri patrati, bunurile din 8 camere de locuit, respectiv electronice si electrocasnice, mobilier, articole de imbracaminte, acte personale, tamplaria din PVC de la usi si ferestre, izolatia termica a acoperisului si camerelor de locuit. Valoarea bunurilor distruse este estimata la 75.000 lei, iar a celor salvate la peste 80.000, fiind salvate si evacuate din locuinta bunurile aflate la parterul acesteia, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
in urma incendiului, o tanara de 29 de ani, aflata in imobilul cuprins de flacari, a avut nevoie de ingrijiri medicale. Potrivit paramedicilor SMURD, acesta prezenta tahicardie, agitatie, ameteli si greturi, din cauza monoxidului de carbon inhalat, insa a refuzat transportul la spital.
Specialistii au stabilit ca incendiul a izbucnit de la o veioza electrica lasata de proprietari sub tensiune, focul propagandu-se la intregul etaj al locuintei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți