20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un alt suspect a fost arestat in cazul crimei de la Corabia

- Advertisement -

Procurorul a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a inculpatului Visan Iulian, din orasul Corabia, judetul Olt, deoarece, din probele administrate a rezultat ca a participat la agresiunea asupra victimei B.P.I., din orasul Corabia, savarsita la data de 28.04.2012, alaturi de inculpatul Grecu Ionut Laurentiu.Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, propunere insusita de instanta, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu si talharie, fapte pentru care risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 3 si 20 de ani.
Reamintim ca in dimineata zilei de 28 aprilie 2012, femeia, in varsta de 70 de ani, a fost gasita decedata dupa ce locuinta sa, de pe strada Grivita Noua, din Corabia, a fost cuprinsa de flacari. Anchetatorii au descoperit ca batrana a fost injunghiata, iar locuinta a fost incendiata in incercarea de a se masca urmele crimei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți