17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oto Popescu demisioneaza de la sefia spitalului Caracal

- Advertisement -

Octavian Popescu, managerul Spitalului municipal Caracal, va renunta in perioada imediat urmatoare la functie. Numit la conducerea spitalului de Gheorghe Anghel, fostul primar al orasului, si fara nici o sansa de a fi sustinut in functie de noua conducere a administratiei locale, Oto Popescu isi va inainta demisia.
Nu am nici cea mai mica intentie sa ma agat de acest scaun. Nu am luat inca o decizie clara, dar este foarte posibil ca zilele acestea sa imi dau demisia, a spus Popescu.
Fost prefect al judetului, Octavian Popescu a candidat din partea PP DD pentru una din functiile de consilieri judeteni. in urma centralizarii datelor, cu un scor de 11,33%, PP DD a obtinut patru mandate de alesi judeteni, dintre care unul ii va reveni lui Popescu, al doilea pe lista partidului.
Postul de manager al spitalului din Caracal nu va ramane insa neocupat. Potrivit unor surse, noul edil al orasului, Eduard Ciocazanu, are deja pregatit un inlocuitor al lui Oto Popescu, in persoana cumnatului sau, medicul Cristian Conea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți