11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concurs intre serviciile voluntare si private de pompieri din judet

- Advertisement -

La acesta faza pot participa serviciile voluntare si private din judet care au in dotare motopompe si autospeciale pentru lucru cu apa si spuma. Potrivit organizatorilor, fiecare lot participant trebuie sa aiba in componenta un antrenor (seful serviciului voluntar/privat), opt concurenti si doua rezerve.
Echipajele participante isi vor demonstra abilitatile la probele: stafeta 4X100 metri, pista de indemanare si viteza si dispozitivul de interventie. Echipele clasate pe primele locuri vor participa la faza interjudeteana care va fi organizata in acest an de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Prahova, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
La faza nationala a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru stiuatii de urgenta din 2011, desfasurata in perioada 11-12 august, in municipiul Targu Secuiesc, judetul Covasna, judetul Olt a obtinut locul trei, fiind reprezentat de SPSU Rivergate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți