14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Doua accidente intr-o singura zi, in Slatina

- Advertisement -

Primul accident de circulatie s-a produs la ora 9:00, pe bulevardul Nicolae Titulescu. O tanara care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovita de un autoturism, condus de un batran in varsta de 75 de ani, care nu i-a acordat prioritate de trecere. in urma impactului tanara a fost ranita si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, pentru a primi ingrijiri medicale.
Cateva ore mai tarziu, o femeie care tocmai se externase din spital a fost victima unui accident de circulatie produs la intersectia strazilor Nicolae Balcescu cu Tudor Vladimirescu. soferul unui autoturism marca Opel, la efectuarea virajului la dreapta nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de o duba care circula in fata sa, intrand in coliziune cu aceasta. in urma impactului, pasagera din Opel s-a lovit cu capul de parbriz si a avut nevoie de ingrijiri medicale.
soferii care au provocat accidentele sunt cercetati pentru vatamare corporala din culpa. Potrivit politistilor, niciunul dintre ei nu consumase alcool.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți