10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Batrana din Fagetelu, disparuta de trei saptamani

- Advertisement -

in urma cu trei saptamani, batrana, care sufera de Alzheimer, a plecat de la locuinta sa iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de soarta ei. Rudele femeii sunt innebunite de grija si nu stiu unde sa o mai caute. Suntem disperati. Nu stim ce sa mai facem ca sa dam de ea. Am anuntat politia, am sunat si la spital insa toate eforturile au fost in zadar. Mama sufera de Alzheimer si nu are niciun act asupra ei. Poate exisa persoane care ma pot ajuta, poate au vazut-o sau au date despre acest caz, le rog din suflet sa sune la 112 sau la numarul 0765/039.112, a declarat Cristina Popescu, fiica batranei.
Femeia disparuta are 1,60-1,65 metri inaltime, par grizonat, tuns scurt, ochi verzi, fata ovala. La data disparitiei, purta o geaca de culoare maro, din velur, basma alba cu motive florale de culoare verde, pulover din PNA, de culoare gri, la baza gatului, pantalon din stofa cu carouri, de culoare alb cu gri, era incaltata cu pantofi de culoare neagra.
De asemenea, politistii fac apel la cei care pot da relatii despre aceasta sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți