9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cartierul Unirii intra in reabilitare

- Advertisement -

Proiectul privind reabilitarea cartierului face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana si are o valoare de peste 5,7 milioane lei, din care 4,2 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.
Potrivit celor declarate de Minel Prina, proiectul prevede reabilitarea carosabilului pe o suprafata de aproximativ 6.000 de metri patrati, reabilitarea trotuarelor pe o suprafata de 4.500 metri patrati si a spatiilor verzi pe o suprafata de 8.000 de metri patrati.
Este unul dintre proiectele asteptate de mult, pentru care am primit numeroase solicitari de-a lungul timpului. Nu avea sens sa incarcam bugetul local cu sumele necesare reabilitarii, am asteptat ce-i drept din 2009 incoace dar au mai ramas maxim zece zile pana la inceperea lucrarilor, de aceea rog cetatenii sa aiba putina rabdare pentru ca toate aceste lucrari trebuie realizate pe stadii, sa fie supravegheate de dirigintii de santier… intregul proces tehnologic trebuie respectat pentru ca lucrarea sa iasa perfect.
Asa cum am promis, acest cartier se va moderniza. Licitatia a avut loc, s-a desemnat castigatorul, nu au fost contestatii si sper sa semnam contractul saptamana aceasta si in 10 zile maxim sa inceapa lucrarile. La final vom avea si acolo un cartier la fel de frumos cum e cel de pe Draganesti sau Tunari, a spus Minel Prina.
Contractul de finantare a proiectului a fost semnat in decembrie 2011. Lucrarea a fost castigata de asocierea compusa din firmele Cafmin si Panadria.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți